LieRa

Liedon Ratsastajat ry. on vuonna 2009 perustettu Suomen Ratsastajainliiton alainen ratsastusseura, jonka tarkoituksena on tuoda yhteen hevosharrastajia Liedon seudulla. Aloitimme vuonna 2012 yhteistyön Littoisissa sijaitsevan Capri-tallin kanssa, mutta jäseniksemme ovat edelleen tervetulleita kaikki hevosharrastajat. Toiminta-ajatuksemme on tarjota hevosharrastajille monipuolista yhteistä tekemistä tapahtumien, koulutusten sekä harjoitus- ja seuratason ratsastuskilpailujen parissa. Liittyessäsi jäseneksi saat SRL:n kattavien jäsenetujen lisäksi mahdollisuuden osallistua seuran toimintaan kuten kisoihin ja seuran tapahtumiin, sekä mahdollisuuden hakea LieRan valmennustukea.

Kilpailu- ja valmennustuki 2023

Liedon Ratsastajat ry haluaa tukea kaiken tasoisten jäsentensä kehittymistä ratsastajana. Vuoden 2023 päätteeksi jaetaan kilpailu- ja valmennustukea hakemusten perusteella. Tukea jaetaan paitsi kilpailumenestyksen, myös aktiivisen treenaamisen perusteella – unohtamatta ratsastajan oheisliikuntaa. Lisäksi tukeen vaikuttaa oma kehittyminen kauden aikana. Vuonna 2023 valmennustukeen on budjetoitu 1500€. Jaettavan tuen määrä riippuu hakemusten määrästä.


Toimi näin

  • Täytä 1.4.2023 mennessä tästä linkistä avautuva lomake, niin hakemuksesi kilpailu- ja valmennustukeen aktivoituu. Kirjaa lomakkeeseen tavoitteesi tulevalle kaudelle ja keinot niihin pääsemiseksi.

  • Pidä päiväkirjaa, johon kirjaat

    • valmennuksen / ratsastustunnin ajankohta ja aihe

    • itsenäisen treenin ajankohta ja aihe

    • oheisliikunnan ajankohta ja aihe

    • osallistumisesi seura-, alue- tai kansallisen tason kilpailuihin ja kilpailutulos

  • Säilytä kuitit valmennus- ratsastustunti- ja kilpailumaksuista

  • Tee syksyllä yhteenveto tavoitteiden täyttymisestä

  • Tuen hakijoille lähetetään syksyllä uusi lomake, joka tulee täyttää 25.11.2023 mennessä. Siihen kirjataan yhteenveto kaudesta ja arvioidaan tavoitteiden toteutumista. HUOM! Seura haluaa kannustaa jäseniään tavoitteelliseen harjoitteluun ja siksi syksyllä tukea voivat hakea vain ne jäsenet, jotka ovat lähettäneet tavoitteensa 1.4.2023 mennessä.



Mikäli sinulla heräsi kysyttävää tukeen tai sen hakemiseen liittyen, olethan yhteydessä Paula Kukkaseen (kukkapa (at) gmail.com)