LieRa

Liedon Ratsastajat ry. on vuonna 2009 perustettu Suomen Ratsastajainliiton alainen ratsastusseura, jonka tarkoituksena on tuoda yhteen hevosharrastajia Liedon seudulla. Aloitimme vuonna 2012 yhteistyön Littoisissa sijaitsevan Capri-tallin kanssa, mutta jäseniksemme ovat edelleen tervetulleita kaikki hevosharrastajat. Toiminta-ajatuksemme on tarjota hevosharrastajille monipuolista yhteistä tekemistä tapahtumien, koulutusten sekä harjoitus- ja seuratason ratsastuskilpailujen parissa. Liittyessäsi jäseneksi saat SRL:n kattavien jäsenetujen lisäksi mahdollisuuden osallistua seuran toimintaan kuten kisoihin ja seuran tapahtumiin, sekä mahdollisuuden hakea LieRan valmennustukea.


 

Liedon Ratsastajat ry. ja SRL Lounais-Suomi järjestävät Kari Vepsän maastakäsittelyn kurssipäivän Ratun tallin maneesissa.
Katsojapaikan hinta on 35€. Sitovat ilmoittautumiset 1.5.2024 mennessä sähköpostilla osoitteeseen liedonratsastajat@gmail.com. Tapahtumaan liittyvät tiedustelut samaan sähköpostiin tai puhelimitse numeroon 0440474305 (Paula Kukkanen).
Käsittelykurssille on ilmoittautunut mukaan kaksi demohevosta. Kurssilla demohevosten kanssa käydään läpi yleisiä ongelmia, kuten reaktiivisuus, jyrääminen sekä johtajuus- ja keskittymisongelmat.
Tapahtuman kesto on noin 5 tuntia sisältäen väliajan. Tallin kahviossa on tapahtuman ajan Ratun tallin Talent-ryhmän järjestämä laadukas ja monipuolinen buffetti.