Vuosi 2020- ratsastuksen juhlavuosi, SRL 100- vuotta!

Vuosi 2020 on saatu käyntiin myös LieRan johtokunnan osalta järjestäytymiskokouksen merkeissä. LieRan johtokunta jatkaa samalla kokoonpanolla kuin viime vuonnakin. Johotkunnan jäsenet löydät sivupalkin LieRa- osiosta.

Vuodelle 2020 LieRa on suunnitellut monipuolista ohjelmaa. Luvassa on muun muassa kilpailuja, koulutuksia, valmennuksia ja paljon muuta! Tarkempia päivämääriä julkaistaan heti kun ne varmistuvat, joten kannattaa seurata LieRan somekanavia ahkerasti!

Vuonna 2020 vietetään myös Suomen Ratsastajainliiton 100- vuotisjuhlavuotta! SRL on panostanut juhlavuoden tapahtumiin ja ohjelmaan, joten tänä vuonna kannattaakin suunnata jokaiseen mahdolliseen tapahtumaan!

Kilpaileville ratsukoille vielä huomio! 
Vuoden 2020 kaikki kilapilut ja kaikki ilmoittautumiset uuden KIPA2- järjestelmän kautta. Järjestelmään kannattaa tutustua ajoissa, lisää tästä löydät SRL:n nettisivuilta.

LieRa järjestää alkukeväästä ratsastuksen sääntökoulutuksen, jota suositellaan kaikille kilpailuihin osallistuville seuran jäsenille. Sääntökoulutus on myös avoin kaikille kiinnostuneille ja on oiva tapa tutustua, ja oppia ymmärtämään kilpailumaailmaa uudesta näkökulmasta!

Johtokunta toivottaa kaikille hyvää kevään jatkoa!